Mediation in Stein

Over mij: Ton Janssen

Bent u op zoek naar mediation in Stein (Nieuwdorp, Meers, Veldschuur, Maasband, Kerensheide)? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben gecertificeerd als MfN-registermediator. Dat betekent dat ik als conflictbemiddelaar erkend ben door de Stichting Kwaliteit Mediators. Ik zorg ervoor dat u uw verhaal kunt vertellen in een veilige omgeving en dat iedereen voldoende ruimte krijgt om zich uit te spreken. Ook zorg ik ervoor dat alle partijen echt met elkaar in gesprek komen door de communicatie te verbeteren. Voor de start leg ik uit wat u van het mediationtraject kunt verwachten, zodat u goed voorbereid bent. Alle gesprekken zijn vanzelfsprekend vertrouwelijk en de deelname is vrijwillig.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.


Op zoek naar deskundige mediation in Stein?

Mediation is een ander woord voor conflictbemiddeling. Heeft u een conflict in Stein (Nieuwdorp, Meers, Veldschuur, Maasband, Kerensheide) en komt u er zelf niet uit, schakel mij dan als bemiddelaar in. Ik ben geen belangenbehartiger en ik neem ook geen standpunt in. Ik probeer de partijen die een conflict hebben te stimuleren om zelf met een oplossing te komen. Dit gaat heus niet altijd vanzelf en vergt meerdere gesprekken. Ook vraagt het inzet van alle partijen. Als de ingrediënten voor succes aanwezig zijn, dan is bemiddeling een snelle en efficiënte manier om een conflict op te lossen.


Voorkom escalatie van uw burenruzie in Stein

Onenigheid met de buren is overal te zien, natuurlijk ook in Stein (Nieuwdorp, Meers, Veldschuur, Maasband, Kerensheide)Voor heftige problemen met de buren kan een rechtszaak worden aangespannen. Maar de meeste mensen willen deze ervaring en vooral kosten natuurlijk besparen. Problemen met de buren kunnen via buurtbemiddeling op professionele wijze worden opgelost. Deze bemiddeling is een vorm van mediation.

Contact opnemen

De eerste stap naar een succesvolle oplossing